Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kutyabarát szállások - Közép-Magyarország képes leírás - Kutyabarát helyek.tlap.hu
részletek »

Kutyabarát szállások - Közép-Magyarország - Kutyabarát helyek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kutyabarathelyek.tlap.hu » Kutyabarát szállások - Közép-Magyarország
Keresés
Találatok száma - 5 db
Csipke Hotel

Csipke Hotel

Szállodánk Kiskunhalas belvárosában, nyugodt környezetben várja a vendégeket. Az 1984 óta működő hotelben folyamatosan bővülő szolgáltatásokkal, családias hangulattal, szolgálatkész személyzettel igyekszünk a hozzánk látogatók igényeit minél magasabb színvonalon kielégíteni. A hotel ideális helyszín pihenésre vagy aktív kikapcsolódásra vágyó turisták, valamint üzleti utazók, konferenciákon résztvevők számára is.

Hotel Grante

Hotel Grante

A Hotel Grante 2001-ben épült, jelenleg 11 vendégszobával működik, összesen 35 vendéget tudunk kényelmesen elhelyezni. Vendégeink zömét magyar családok alkotják, akik Esztergom és a Dunakanyar nevezetességeit tekintik meg és jobban érzik magukat nálunk, mint a zsúfolt belvárosban.

Hotel Három Gúnár

Hotel Három Gúnár

Kecskeméten elsőként Hotelstars Union minősítést kapott a Hotel Három Gúnár és Rendezvényház! A városközponti szálloda, a Hotel Három Gúnár és Rendezvényház**** Hotelstars minősítési kérelmének elbírálása 2011. június 23-án befejeződött. A Bíráló Bizottság a szálloda pályázatát sikeresnek nyilvánította és a 4* kategóriába sorolta. Ennek megfelelően a szálloda a kategóriának megfelelő Minősítő védjegy használatára jogosult a következő négy évben. A Hotelstars Union 2009 decemberében indult, Ausztria, Csehország, Magyarország, Németország, Svájc és Svédország szállodaszövetségeinek alapításában. A minősítés elnyerése a vendégek számára azt tükrözi, hogy a Hotel Három Gúnár és Rendezvényház **** szolgáltatásaiban és minőségében bátran megbízhatnak, s annak színvonala megegyezik az európai négycsillagos normákkal. Kecskemét város szívében, a Katona József Színház szomszédságában, a megújult Hotel Három Gúnár és Rendezvényház egész évben várja vendégeit! Az 1988 óta működő kedvelt szálloda felújítási, bővítési, korszerűsítési munkálatainak befejezése után 2010. december közepétől teljes kapacitással várjuk régi és új vendégeinket!

Hotel Uno

Hotel Uno

Az Uno Hotel Kecskemét belvárosában található, 200 méterre a Főtértől és legfontosabb idegenforgalmi látnivalóktól. Jelenleg a 25db 1,2 illetve többágyas szobáinkban összesen 60 fő helyezhető el. Állatbarát hotel vagyunk.

Touring Hotel

Touring Hotel

Szállodánk az egyettlen Berekfürdőn, amely a strandfürdővel közvetlen átjárással rendelkezik egy zárt folyosón keresztül. A szállodánkban 80 személy számára tudunk kényelmes elhelyezésről gondoskodni. Mozgáskorlátozott vendégeink számára külön szoba áll rendelkezésre. Minden szobához fürdőszoba, televízió és hűtőszekrény található. A napi reggeli, fürdőbelépő és az idegenforgalmi adó alapszolgáltatásunkhoz tartozik, árainkban belefoglaltak. Vendégeink a szállodai elhelyezésen túl, a nyitvatartási időn belül korlátlanul vehetik igénybe a strandfürdő medencéit. A fürdőben masszírozást, víz alatti masszázst és további kezeléseket kaphatnak. Alapszolgáltatásainkon kívül 30 személyes konferenciatermünk van a szükséges technikai felszerelésekkel együtt. A berekfürdői strandot tápláló gyógyvíz kiváló hatású, alkalmas mozgásszervi megbetegedések gyógyítására. A gyógyvízzé nyilvánított vízzel a termálfürdő 7 szabad és 2 fedett medence üzemel. A betegek számára szaunázási, súlyfürdő, masszázs, fizikoterápiás és víz alatti sugármasszázs kezelések is rendelkezésre állnak.

Tuti menü