Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kutyabarát strandok képes leírás - Kutyabarát helyek.tlap.hu
részletek »

Kutyabarát strandok - Kutyabarát helyek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kutyabarathelyek.tlap.hu » Kutyabarát strandok
Keresés
Találatok száma - 5 db
Aquatherma Kemping strandja

Aquatherma Kemping strandja

Faházakon kívül kempingünk még 13 db 100 m2-es áram-, víz- és szennyvízcsatlakozással, valamint további 30 db, árammal ellátott parcellával rendelkezik, melyet lakókocsik, lakóautók vehetnek igénybe. Sátoros vendégeink 80 - 100 m2-es teraszos, árammal ellátott parcellákon pihenhetnek és gyönyörködhetnek a Gébárti-tó és a kemping varázslatos környezetében. A kempingben recepció, hideg- melegvizes mosdó, zuhanyzó, közös konyha, mosókonyha, csizmamosó, kutyamosó, illetve tűzrakóhely áll a kempinglakók rendelkezésére. Mozgássérült vendégeink részére az akadálymentes közlekedés mellett speciális mosdó-WC is biztosított. Mindezek mellett internetezési lehetőség kínál nyugodt pihenést az ide érkezőknek. Kutyabarát strand! A kemping a Gébárti-tó partján fekszik, ahol a kutya is megmártózhat a vízben!

KutyaúsztaTÓ

KutyaúsztaTÓ

Mit szólnál egy olyan helyhez, ahol nyugodtan pancsolhat a kutyád és nem néznek rád csúnyán a fürdőzők, nem zavarnak el a horgászok! MEGTALÁLTAD!!! Szegeden, egy 5000nm-es tó vár, hogy csobbanjanak a négylábúak, kihozzák a vízből a labdát, a botot, kergetőzzenek a parton! Közben a család többi tagja piknikezhet, frizbizhet, tollasozhat, pihenhet a fűben!

Park Kemping strand

Park Kemping strand

Kutyabarát kemping saját strandrésszel. Ugyan a kutya nem fürödhet, de legalább együtt lehet a gazdival. A kemping területén a kutyák szabadon mozoghatnak, játszhatnak. A kutyákért minden esetben gazdája vállalja a felelősséget.

Tavirózsa Kemping strand

Tavirózsa Kemping strand

Kempingünk Budapesttől 30 km-re, a délegyházi tavak partján található. A 8 tóból álló tórendszer fürdésre, horgászásra, pihenésre és vízi sportokra is kiválóan alkalmas. A sátor- és lakókocsihelyek mellett 18 faházzal, közös helyiséggel és büfével is rendelkező kemping egész évben nyitva tart. Kutyabarát strand, ahol a kutya együtt fürödhet a gazdival!

Termál Kemping strand

Termál Kemping strand

Magyarország első és egyetlen ötcsillagos követelményeket kielégítő kempingje, amely az ADAC (német autóklub) minősítése alapján remélhetőleg a legjobb európai kempingek 'szuper' csoportjába kerül. A kempinget 2004. július 26-án adtuk át a kempingezők táborának. Tervezése és építése során a kornak (és természetesen az EU elöírásoknak) megfelelő elveket vettük figyelembe. A kemping strandja is kutyabarát, a nyaralás ideje alatt sem kell nélkülözniük kedvenceiket.

Tuti menü