Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kutyabarát munkahelyek, egyéb kutyabarát helyek képes leírás - Kutyabarát helyek.tlap.hu
részletek »

Kutyabarát munkahelyek, egyéb kutyabarát helyek - Kutyabarát helyek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kutyabarathelyek.tlap.hu » Kutyabarát munkahelyek, egyéb kutyabarát helyek
Keresés
Találatok száma - 6 db
Booker webes könyváruház

Booker webes könyváruház

Ritkaság ez hazánkban: kutyabarát könyvesbolt. A Kutyabarát.hu kifejezett ajánlása! Cesar Millan harmadik könyve jelent meg magyarul. A csodálatos kutyadoki tv-műsora és tanácsai alapján rengeteg megoldhatatlannak látszó problémát sikerült kiküszöbölni: a kutyák nevelésében egyszerűen nehéz jobbat mutatni nála! Legújabb könyve kapcsán örömmel jelenthetjük be, hogy kutyabarát könyvesbolt lettünk: ameddig a gazdi az uncsi ügyeket intézi (pl. fizet, vagy beszélget), vagy a könyvek között válogat, addig a kutyus sem lesz magára hagyva: egyrészt, nagyon szívesen látjuk és örömmel foglalkozunk vele, másrészt ajándék jutalom rágcsálnivalóval is megkínáljuk! :) Tehát, ha valaki szeretne böngészni nálunk, nyugodtan hozhatja a kutyust is, finom jutalomfalatokkal várjuk!

Brekeke

Brekeke

Brekeke reklám- és dekorműhely, reklámtábla-készítéssel foglalkozunk. Kutyabarát munkahely vagyunk! Kutyusodat nem kell otthon hagynod, ha hozzánk jössz, nálunk mindig akad egy-két marék finomság, friss ivóvíz, simogatás, gumilabda.

Kutyabarát receptoldal

Kutyabarát receptoldal

A kutyások élete nem csak játék és mese! Hallottál már a Csizmás kandúrról? Láttad őt a Shrekben? Emlékszel a legnagyobb fegyverére, a könyörgő cicaszempárra? Nos, oldalunk ezeket a szempárokat gyűjti, egy-egy recept körítéssel. Töltsd fel nekünk te is ételrecepted, melynek hozzá csatolt fotóin a te kutyád kunyerál úgy, mint a Csizmás kandúr a Shrek c. mesében! Segítségeddel egy igazán egyedülálló, szórakoztató receptgyűjteményt készítünk, nem csak kutyásoknak! Receptjeink között továbbá hasznos infókat is olvashattok a kutyák egészséges táplálásáról!

Macó Kutyapékség

Macó Kutyapékség

Magyarország első kutyapéksége vagyunk! Kedvenceink számára készítünk finomságokat. Ahogy nekünk jól esik egy kis süteményt megenni, úgy kutyusaink és cicánk is megérdemelnek egy kis finomságot, ami még ráadásul egészséges is. Meglepheti születés- vagy névnapján egy kizárólag neki készült tortával. Termékeink csak olyan alapanyagokat tartalmaznak amelyek jól emészthetőek, mivel az egészség a legfőbb szempontunk. Nincs hozzáadott cukor, nem használunk hozzáadott tartósítószert, így mindig frissen készített finomságokból választhat nálunk, hiszen nekik is kijár ugyanaz a minőség, amelyet mi is szívesen fogyasztunk nap mint nap. Szeretnénk hogy hosszú, egészséges és boldog életet éljenek. Ételeinket jutalomfalatként ajánljuk!

My Corporation

My Corporation

A MyCorporation egy klasszikus értelemben vett coworking(azaz közösségi) iroda, egy szakmai és személyes inkubátor, egy irodai infrastruktúrával és szabad szellemiséggel rendelkező befogadótér - és ennél sokkal több. Állat- és biciklistabarát iroda. Akadálymentes iroda.

Vauvau professzionális kutyafotó

Vauvau professzionális kutyafotó

A kutyabarát.hu ajánlásával: Professzionális kutyafotózás műteremben a kedvencedről! Küldetés: Miden kutyáról olyan kép készüljön, ami az igazi személyiségét mutatja! Röviden a Vauvau-ról: Standard, portré és sok sok őszinte képet készítünk minden alkalommal, majd a sorozatból kiválaszthatod kedvenc fotóidat. Az ajándék keménykötéses leporellóban vagy fotókönyvben pedig még sokáig gyönyörködhedsz! Keress fel bátran, a részleteket megbeszéljük!

Tuti menü