Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kutyabarát éttermek - Nyugat-Magyarország képes leírás - Kutyabarát helyek.tlap.hu
részletek »

Kutyabarát éttermek - Nyugat-Magyarország - Kutyabarát helyek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kutyabarathelyek.tlap.hu » Kutyabarát éttermek - Nyugat-Magyarország
Keresés
Találatok száma - 5 db
Állatbarát étterem

Állatbarát étterem

Kellemes vacsora a Duna partján és hangulatos kikapcsolódás kutyája társaságában? Lehetséges! Hozza el kedvencét állatbarát fogadónkba, és élvezze a pihenést és a finom ételeket együtt kisállatával. Éttermünkben kutyájának külön etető- és itatótálat biztosítunk, ezzel is megfelelő környezetet biztosítva kedvencének!

Andante Étterem

Andante Étterem

Andante a zene nyelvén annyit tesz: nem sietve, amúgy ráérősen, lassacskán. Ahogy elpihenünk az illatozó leves felett, ahogy élvezzük az ízes falatokat vagy a bor zamatát - mind az élet szeretetéről szól, olyan élvezetekről, melyekre érdemes időt szakítanunk. A félévente megújuló étlapunk választékát nagy gondossággal válogatjuk, a szokásos éttermi fogások mellett a fitness ételek gazdag választékát kínáljuk, valamint igyekszünk a tájjellegű őrségi konyhát némiképp modernizálva, a mi értelmezésünkben a vendégeink elé tárni. Éttermünk légkondicionált, saját parkolóval rendelkezik, vendégeink részére ingyenes internet-csatlakozási lehetőséget biztosítunk.

Diana Étterem

Diana Étterem

A Győrt Sopronnal összekötő 85-ös főút 18-as km-énél, a kónyi parkolóban várjuk kedves vendégeinket. Célunk a betérő vendégek gyors, pontos kiszolgálása, igényeinek legmagasabb szintű teljesítése. Hogy ezen célunknak eddig sikerült megfelelnünk, azt bizonyítja, hogy sok vendégünket visszajáróként köszönthetjük. Térségünk mindig híres volt erdeinek, dús mezőinek gazdag vadállományáról, az itt tartott vadászatokról. A magyar vad évszázadok óta hűséges kísérője a magyar konyhának, a magyar asztalnak. Úgy gondoltuk, hiányt pótolunk az által, ha étlapunk széles választékában kiemelkedő helyet szentelünk a vadételeknek. Különleges hal-, vad, rostonsült ételekkel, kitűnő hazai specialitásokkal állunk kedves vendégeink rendelkezésére. Mindezek mellett természetesen az európai konyhának megfelelő kínálattal is várjuk Önöket. Az étterem mellett üzemelő Diana büfé a sietős vendégek célpontja. A hosszabb nyitvatartás teszi lehetővé, hogy fogadni tudjuk a reggelizni vágyókat. Ebédre frissensülteket, egytálételeket kínálunk, de ha baráti társasággal csak megpihenni vágyik egy jó kávé, Pannonhalmi pálinka, hideg sör, üdítő mellet, állunk rendelkezésre.

Teca Mama Kisvendéglője

Teca Mama Kisvendéglője

A kisvendéglő Pécs Nyugat-Mecsek kapujában az Éger-völgy bejáratánál található. Egy 20 és 40 fős teremmel, gyermekjátszó helyiséggel, nyáron hangulatos kerthelyiséggel várjuk Önt és Kedves Családját .

Tekergő Étterem

Tekergő Étterem

A Tekergő Étterem és Motel az M7-es autópálya (45-46 km), a télen - nyáron gyönyörű Velencei-tó ölelésében várja vendégeit. Éttermünkben télen 50, nyáron 120 vendég egyidejű kiszolgálására van mód. Szeretettel várjuk Önöket az év minden időszakában, akár kerékpárral, akár kutyával.

Tuti menü