Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kutyabarát éttermek - Kelet-Magyarország képes leírás - Kutyabarát helyek.tlap.hu
részletek »

Kutyabarát éttermek - Kelet-Magyarország - Kutyabarát helyek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kutyabarathelyek.tlap.hu » Kutyabarát éttermek - Kelet-Magyarország
Keresés
Találatok száma - 5 db
Casablanca Étterem

Casablanca Étterem

Debrecen történelmi belvárosának peremén található a Casablanca Étterem a Műszaki Főiskola tőszomszédságában a 4-es főút várost átszelő szakasza mellett, pár percre a Főnix csarnoktól. Esküvői rendezvények, családi- , vállalati összejövetelek rendezése, szervezése és lebonyolítása terembérlet nélkül 60 főig.

Igrice Csárda

Igrice Csárda

Az Igrice Csárda készételek, frissensültek, hideg- és meleg előételek, finom levesek, desszertek és saláták gazdag választékával várja vendégeit. A hagyományos ízek kedvelői magyaros ételeket fogyaszthatnak. A tóra néző, páratlan kilátást nyújtó terasz, a tágas, esztétikus belső vendéglátó tér és a családias hangulat, nemcsak a környékbelieket vonzza. Az ország szinte minden részéből jönnek vendégek, az érkezőket házi áldással köszöntő Igricébe. A Blaha Lujza sétány legszebb gyöngyszeme esténként szabadtéri, kellemes élőzenével koronázza meg a jó hangulatot Az étteremben, több mint száz, a külső teraszon pedig mintegy hatvan vendég tölthet el egy-egy kellemes estét.

Panoráma Étterem

Panoráma Étterem

A 80 fős Panoráma Étterem kínálatát a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség segítségével alakította ki, amelyben a hagyományos magyar fogások dominálnak. Az ételekhez a legfinomabb hazai és külföldi italkülönlegességeket kínáljuk Önöknek! Három fajta csapolt sörkülönlegességet - Staropramen, Leffe Dark, Belle-vue Kriek -, mintegy 50 fajta magyar bort az ország legjobb borászaitól és az igazi hungarikumot, a magyar pálinkákat is megkóstolhatják az ételekhez! Előre egyeztetve, engedéllyel fogadunk kutyával érkező vendégeket is.

Pergő Pálinkázó és Kisvendéglő

Pergő Pálinkázó és Kisvendéglő

A legkiválóbb minőségű pálinkákkal, és ízletes, hagyományos, magyar ételekkel várjuk kedves vendégeinket! Napi menüvel is szolgálunk! Kutyabarát hely vagyunk, így várjuk kutyával érkező vendégeinket is.

Réti Panzió Vendéglő

Réti Panzió Vendéglő

A Réti Panzió, egy 70 fő befogadására alkalmas kellemes családias étteremmel rendelkezik. A már megszokott ételeken kívül a hazai ízek minden formája elkészíthetjük vendégeink részére. Lehetőséget tudunk biztosítani családi, vállalati illetve céges rendezvények, valamint üzletember találkozók teljes körű megrendezésére az Ön igénye szerint. Az étterem, minden nap 11 órától, 22 óráig áll az idelátogató és a szállásvendégek rendelkezésére.

Tuti menü